ARIENS uz 3 godine jamstva Saznaj više
ECHO u Hrvatskoj ! Saznaj više
ZUCCHETTI CENTRO SISTEMI U R.HRVATSKOJ Kontinuirano razvijamo tvrtku prateći trendove ,ulaskom u područje mehatronike i obnovljivih izvora energije težnja nam je osigurati atraktivne proizvode koji će pružiti maksimalni učinak uz što manju potrošnju . Saznaj više
MIKASA je vodeći svjetski proizvođač koji proizvodi strojeve za građevinsku industriju i druge primjene. Saznaj više
{#}CAT{#}
{#}NAME{#}
{#}PRICE{#},{#}DECIMAL{#}

USLUGE SERVISA

Pri pružanju usluga servisiranja Vaših strojeva, naši uposlenici kao primarni cilj postavili su stjecanje povjerenja i nadmašivanje očekivanja, na taj način garantirajući visoku razinu kvalitete naše usluge.


Povjerite nam Vaše strojeve i uređaje

Spoj radnog iskustva, entuzijazma mladih uposlenika i opremljenosti naše radionice, nama kao nositeljima ovlaštenja za rad u jamstvu, mnogih renomiranih proizvođača temelj su našeg rada.

POŠALJITE UPIT

PODACI O STROJU
Podaci o vlasniku
Poruka je uspješno poslana.
Poruka nije poslana. Molimo pokušajte kasnije.

POSTPRO­DAJNA PODRŠKA

Od trenutka prodaje, preko naše dostave na vaša vrata unutar 24 sata, do redovitih servisnih intervala, ili san­acije iznenadnog kvara izlaskom na teren, pratimo Vas u svakom koraku i garantiramo da ćete posao obaviti uz maksimalnu efikasnost i u roku koji ste planirali.

Mi ništa ne prepuštamo slučaju, već brinemo o Vama, razmišljajući uvijek korak unaprijed. Obratite nam se za podršku ili pomoć u bilo kojem trenu­tku - kontaktirajte naš helpdesk.