S početkom 2022. uz povjerenje proizvođača sredstava za zaštitu bilja. Počeli smo sa distribucijom na području Republike Hrvatske. Saznaj više
Renomirani talijanski proizvođač komunalne I poljoprivredne opreme s naglaskom na svim vrstama malčera. Saznaj više
{#}CAT{#}
{#}NAME{#}
{#}PRICE{#},{#}DECIMAL{#}
5000/5 Comfort - Vrtna pumpa
5000/5 Comfort - Vrtna pumpa
5000/5 Comfort - Vrtna pumpa
5000/5 Comfort - Vrtna pumpa
Gardena 5000/5 Comfort - Vrtna pumpa
Na upit
kupnjom dobivate
o proizvodu
plaćanje
 • Besplatna dostava
 • Produljeno jamstvo

Vrtna crpka GARDENA 5000/5 tiha je i ima odlične sigurnosne značajke za upotrebu u kući i vrtu. Zahvaljujući snažnom usisu i tlaku, crpka je idealna za zalijevanje, podizanje tlaka ili prijenos kišnice, čiste vode ili bazenske vode koja sadrži klor. Visoka razina sigurnosti i dug vijek trajanja zajamčeni su zahvaljujući inovativnoj sigurnosnoj funkciji crpke. LED zaslon u boji prikazuje rad bez pogrešaka kao i probleme koji se mogu javiti tijekom rada crpke. Funkcija automatskog sigurnosnog isključivanja isključuje crpku ako je to potrebno da bi se spriječila oštećenja. Time se jamči najbolja moguća zaštita crpke i korisnika. Ugrađeni predfiltar dodatno osigurava rad crpke bez problema. Dvostruki odvodi, od kojih jedan okretan, omogućuju istodobnu upotrebu dva nastavka za zalijevanje. Crpka je jednostavna i praktična za korištenje. Veliki otvor za punjenje olakšava punjenje crpke prije prvog korištenja, a zahvaljujući ergonomskoj ručki prenošenje crpke je jednostavno. Gumene nožice jamče stabilno postavljanje i tihi rad s minimalno vibracija. U slučaju nadolazećeg mraza, crpka se jednostavno može isprazniti pomoću zasebnog ispusnog vijka. Tvrtka GARDENA u potpunosti se oslanja na visokokvalitetne materijale za što dulji vijek trajanja. Keramička zaštita i sustav dvostrukih brtvi između motora i pogonskog rotora osiguravaju siguran rad i sprječavaju oštećenje crpke. Prekidač za toplinsku zaštitu štiti motor od pregrijavanja. Napomena: Crpke GARDENA nisu prikladne za crpljenje morske vode, agresivnih ili lako zapaljivih sredstava ili hrane.

 • debitne kartice
  • jednokratno sve
 • debitne na rate
  • ZABA 12-24 rate
  • PBZ 12-24 rate
 • kreditne
  • AMEX do 24 rate
  • MASTER 12 rata
  • DINERS 12 rata
  • kredit 60 rata potrošački uz kamatu 9,5%
karakteristike
mogućnosti
Snaga: 1300 W
Protok: 5000 l/h
Max. Pritisak: 5 bar
Max dubina: 8 m
Max visina: 50 m
Rotor za uvlačenje: Jet
Težina: 11,5 kg
Dužina kabela: 1,5 m
Vrsta kabela za napajanje: H07 RNF
Razina električne zaštite: IP X4
1S Visoka razina sigurnosti za dug vijek trajanja
Funkcija sigurnog crpljenja nudi optimalnu sigurnost tijekom crpljenja. Svijetli LED zaslon upozorava na probleme na usisnoj i tlačnoj strani. Ako je potrebno, automatsko sigurnosno isključivanje isključuje crpku prije nego što može doći do oštećenja. To sprječava oštećenje crpke, npr. slučajnim radom na suho.
 
2 Rad bez problema
Ugrađeni predfiltar štiti crpku od nečistoća i time omogućuje rad crpke bez problema.
4 Tihi rad crpke
Gumene nožice jamče stabilno postavljanje crpke i tihi rad s minimalnim vibracijama.
3 Za fleksibilne primjene
Dvostruki odvodi, od kojih je jedan okretan, omogućuju istodobnu upotrebu dvaju nastavaka za zalijevanje.
5 Jednostavno za rukovanje
Veliki otvor za punjenje omogućuje jednostavno punjenje crpke prije rada - bez lijevka. Zahvaljujući ergonomskoj ručki crpka se jednostavno prenosi.

Potražite u drugim kategorijama

vaša kategorija
vaša kategorija
proizvođač

ŽELITE BITI PRVI INFORMIRANI O SCHEDA NOVOSTIMA?

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER I BUDITE PRVI INFORMIRANI

O NAJNOVIJIM PONUDAMA, NOVOSTIMA I AKCIJAMA

Poštovani, ukoliko želite da Vas kontaktiramo u vezi ovog proizvoda, putem ove kontakt forme nam pošaljite vaše podatke i javiti ćemo se u najkraćem roku!